Kære deltager i projektet ”Fremtidens kompetencebehov”

Region Midtjylland og New Insight A/S er nu godt i gang med projektet om fremtidens kompetencebehov i Region Midtjylland. Som du måske allerede ved, vil en del af projektprocessen være bygget op omkring New Insights projektstyringsredskab ”Extranet”, hvor det er muligt at udveksle information om projektet. Det er meningen, at både regionens tovholdere og New Insights medarbejdere anvender og bidrager til extranettets indhold.

Extranettet
Extranettet er en del af New Insights hjemmeside og fungerer som et internt projektstyringsredskab, der har til formål at skabe overblik over information mellem projektets deltagere. Det skal således opfattes som en kommunikationsplatform for koordination og videndeling gennem hele processen. Formålet med extranettet er, at hovedparten af informationsudveklingen skal foregå her – fra upload af litteratur, over mødeplanlægning til anvisning af projektets resultater og delresultater.

Extranettet er struktureret i fem forskellige dele.

Under resultater finder du links hele rapporten samt links til de senest opdaterede dele af rapporten. Under materiale finder du bl.a. baggrundslitteratur, oplæg og information om showcases inden for de forskellige ressourceområder. Under deltagere finder du projektets deltagere med mailadresser, telefonnummer og ansvarsområde. Under kalender finder du en oversigt over møder, aftaler mv. og du har muligheden for at oprette nye begivenheder. Under hjælp til showcases ligger der hjælperedskaber til arbejdet med showcases.

 

Vi har oprettet alle projektets deltagere og det er nu muligt at logge ind på extranettet. Du logger ind via http://www.newinsight.dk/. Nederst i højre hjørne kan du logge på med følgende oplysninger:

Dit brugernavn er: din mailadresse

Dit password er: den første del af din mailadresse (den del før @)

Herefter klikker du på ”Fremtidens kompetencebehov” i højre side af skærmen.

Det er naturligvis muligt at ændre password. Det gør du ved at klikke på ”profil” i det øverste højre hjørne.

Gå endelig på opdagelse på extranettet - du er velkommen til at uploade materiale allerede i dag.

Webrapporten
Ud over extranettet findes der allerede nu en hjemmeside, der kommer til at fungere som projektets rapport. Afrapporteringen af projektet kommer altså til at tage form som et webrapport, der findes på nettet. Webrapporten bør opfattes som et dynamisk dokument, der vil tage form i løbet af processen. Projektets resultater vil blive formidlet i den rækkefælge de kommer ind og langsomt danne en færdig rapport, som du kan navigere rundt i. Indholdet af webrapporten er naturligvis udelukkende New Insights ansvar og det er ikke meningen, at regionen tager del i den del af processen.

Du kan allerede nu gå ind på: http://www.newinsight.dk/rapport/fremtidens_kompetencebehov/ og se den foreløbige struktur for rapporten.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til opbygningen extranettet eller webrapporten er du meget velkommen til at skrive til Frederik Nordentoft Andersen på fna(snabel-a)newinsight.dk.